Υπηρεσίες/Υποστήριξη

Σέρβις:

Η τεχνική υποστήριξη και το service αποτελούν τις βασικές αρχές στη λειτουργία της Ηλεκτρογραφικής. Γιατί, ειδικά για τα προϊόντα τεχνολογίας, η after sales υποστήριξη και συνέπεια είναι αυτή που θα εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των επιλεγμένων λύσεων.
Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι άμεση επίλυση των όποιων τεχνικών προβλημάτων, ιδιαίτερα όταν επηρεάζουν την επαγγελματική δραστηριότητα, και για το λόγο αυτό επενδύουμε στο γρήγορο service, με παράδοση αυθημερόν ή την επόμενη μέρα από την εμφάνιση του προβλήματος. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης στο χώρο της εγκατάστασης, και φυσικά η δυνατότητα τηλεφωνικής καθοδήγησης από τεχνικούς που σας γνωρίζουν προσωπικά. Στην Ηλεκτρογραφική ο κάθε πελάτης έχει όνομα, γιατί μια οικογενειακή επιχείρηση ξέρει να δημιουργεί στενές σχέσεις και να τις διατηρεί ζωντανές, χάρη στην προσωπική επαφή.

Συμβόλαια συντήρησης:

Για τις εταιρείες που χρειάζονται εξ’ολοκλήρου τεχνική υποστήριξη σε σταθερή (π.χ. μηνιαία) βάση, η Ηλεκτρογραφική προσφέρει τη δυνατότητα συστηματικής επιτόπου τεχνικής παρακολούθησης και επίλυσης προβλημάτων, αλλά και συντήρησης των μηχανημάτων καθώς και αναβάθμισης (upgrade) του λογισμικού. Ανάλογα με τη συχνότητα των επιτόπου επισκέψεων και το μέγεθος της επιχείρησης (δηλ. τον αριθμό των τερματικών και περιφερειακών συστημάτων), μπορεί να συμφωνηθεί ένα συγκεκριμένο flat-fee ανά μήνα.

Σταθεροί συνεργάτες:

Για την τεχνική υποστήριξη εμπιστεύονται την Ηλεκτρογραφική οι: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ της Ελλάδος, ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ της Νέας Υόρκης,  μεγάλα δικηγορικά γραφεία, ατελιέ γραφικών τεχνών και διαφημιστικές εταιρείες.

Set-Up μηχανημάτων:

Στην Ηλεκτρογραφική δεν αγοράζετε απλά ένα μηχάνημα μέσα σε ένα κουτί: αναλαμβάνουμε εμείς το πλήρες set-up του προσωπικού σας υπολογιστή ή των υπολογιστών της εταιρείας σας, την εγκατάσταση του λογισμικού και των απαραίτητων για εσάς προγραμμάτων, καθώς και τη μεταφορά αρχείων ή κάθε είδους data από τους παλιούς σας υπολογιστές. Με άλλα λόγια, όταν παραλαμβάνετε το νέο σας εξοπλισμό από την Ηλεκτρογραφική, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι… να τον βάλετε στην πρίζα!

Μαθήματα Mac (Όλγα):

Η Ηλεκτρογραφική προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα προσωπικών σεμιναρίων σχετικά με τη χρήση και τη λειτουργία των προϊόντων της Apple (MacPro, iMac, MacBook κ.λπ.). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επίδειξης συγκεκριμένων προγραμμάτων λογισμικού, για την ευκολότερη και ταχύτερη εξοικείωση των νέων χρηστών.

Βάσεις Δεδομένων:

Αν οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες περιλαμβάνουν πλήθος ανεξάρτητων δεδομένων (π.χ. λίστες πελατολογίου, ασθενών, προϊόντα), η Ηλεκτρογραφική σχεδιάζει ειδικά για εσάς ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για την καταχώρισή τους. Οι βάσεις δεδομένων δημιουργούνται συγκεκριμένα για την κάθε εταιρεία/χρήστη, μετά από αναλυτική μελέτη των ιδιαίτερων αναγκών του για οργάνωση και αρχειοθέτηση των στοιχείων, με τρόπο ώστε να ανατρέχει σε αυτά εύκολα, όποτε του είναι αναγκαίο.