Εταιρία 

Το 1983, όταν η ελληνική αγορά έκανε τα πρώτα της βήματα στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ο Περικλής Κατσαούνης και ο Μιχάλης Παλίδης προχώρησαν στην ίδρυση της Ηλεκτρογραφικής. Αναγνωρίζοντας τους απεριόριστους ορίζοντες που ανοίγονταν χάρη στη νέα τεχνολογία, οι δύο έμπειροι τεχνικοί ένωσαν το σπάνιο για την εποχή know-how τους για να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο του Pre Press και της Φωτοσύνθεσης. Υποστηρίζοντας σημαντικούς εκδοτικούς οίκους, όπως ο Όμιλος της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ, η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, η Ηλεκτρογραφική έγινε ένα από τα πρώτα ονόματα στο χώρο των Γραφικών Τεχνών, ενώ επέκτεινε σταδιακά την τεχνογνωσία της και στην τεχνολογία των CTP μηχανημάτων. Είναι από τις πρώτες εταιρείες που σύστησαν τα προϊόντα της Apple στην ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα διεύρυνε τις συνεργασίες της, αντιπροσωπεύοντας μεγάλες εξειδικευμένες εταιρείες του κλάδου.

Σήμερα, η Ηλεκτρογραφική είναι Reseller  για τα προϊόντα της Apple (MacPro, iMac, MacBook, MacBook Pro κ.λπ.), της Adobe (Photoshop, Illustrator, Acrobat, In Design, Flash κ.λπ.), της Intel. Επιπλέον είναι από τις ελάχιστες Ελληνικές εταιρείες που αναγνωρίζονται ως IPI από την Intelκαι εξειδικεύεται στην τεχνολογία CTP.

Δίνοντας μεγάλη σημασία στο κομμάτι του service και της τεχνικής υποστήριξης, η Ηλεκτρογραφική προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις τεχνολογίας που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών της και βρίσκεται σταθερά δίπλα τους για να καλύψει οποιαδήποτε after sales ανάγκη τους. Αυτό είναι το όραμα και η φιλοσοφία μας: να δημιουργούμε προσωπικές σχέσεις με τον πελάτη και να τον υποστηρίζουμε σε κάθε του βήμα. Η πώληση είναι απλά η αρχή.

Οικονομικά στοιχεία

Δείτε τους Ισολογισμούς της Ηλεκτρογραφικής Α.Ε. για το:

  • Οικονομικό Έτος 2014 (σε .pdf) πατώντας εδώ
  • Οικονομικό Έτος 2013 (σε .pdf) πατώντας εδώ
  • Οικονομικό Έτος 2012 (σε .pdf) πατώντας εδώ